maanantai 7. marraskuuta 2016

Nallukka® ja Kustantaja Kvaliti etsivät kuvittajaa Nallukan joulutarinalle

Kutsu kuvituskilpailuun!


KILPAILUN VOITTAJA SAA 500€ ARVOISEN KUVITUSSOPIMUKSEN

Ohjeistus

Osallistu kilpailuun jouluisella kuvalla. Huom! Kilpailukuvan täytyy sisältää ihmisiä ja joulupukki!
Arvostamme persoonallista kädenjälkeä.
Haluamme lukea sinusta myös pienen esittelyn, jossa kerrot itsestäsi. Mikäli hallitset kuvankäsittelyn ja taitto-ohjelmia, kerro sekin.
Tarinan kertoja, Nallukka -hahmo, upotetaan valokuvina mukaan kirjan kuvitukseen. (Halutessasi voit pyytää aiemman tarinan pdf:n, josta saat osviittaa, mitä haemme.)
Lähetä kilpailukuvasi / tiedustelut nallukan@gmail.com.
Kilpailuaika 1.11 – 31.1.2017.

Palkinnot
Kilpailun voittajan kanssa tehdään sopimus Nallukan Seitsemännen tarinan kuvittamisesta. Kuvitustyön laajuus on n. 12-15 kuvituskuvaa. Sopimuksen arvo 500€, joka maksetaan kuvittajalle ennen kirjan julkaisua ennakkomaksuna. Kuvitustyön tekeminen ajoittuu keväälle 2017. Kirja julkaistaan syksyllä 2017. Lisäksi palkitsemme osallistuneita tuote- ja kirjapalkinnoilla.

Kilpailun tuomaristo
Voittajan valitsemiseen osallistuvat Nallukan ja Kvalitin edustajien lisäksi joukko pieniä Nallukan lukijoita. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti kilpailun ratkettua. Ilmoitamme kilpailun tulokset myös Nallukan ja Kvalitin internet –sivuilla ja Facebookissa.
Mikäli tuomaristo ei löydä kirjalle kuvittajaa, palkitsemme silti parhaan kuvan lähettäjän 100€ palkkiolla.

Tekijänoikeudet
Nallukka saa yksinoikeuden ja taloudelliset oikeudet julkaista kuvat Nallukan Seitsemännen tarinan kirja-, e-kirja- ja äänikirja-versioissa. Mahdollisista muista tekijänoikeudellisista asioista, ehdoista, aikatauluista ja palkkioista sovitaan valitun kuvittajan kanssa erikseen.

NALLUKKA
www.nallukka.fi
+358 408308928
nallukan@gmail.com

KVALITI
http://www.kvaliti.com
+358 407328171
hanna.sinkkonen@kvaliti.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti